Personvernerklæring

Tolga Bil AS har ihht. gjeldende regelverk en personvernerklæring som omhandler de nødvendige områder for aktuell virksomhet.

Her omhandles slik som behandlingsansvarlig, formål både når det gjelder kunder og samarbeidspartnere, deling av opplysninger, sletting og arkivering og den registrertes rettigheter.

Vi ønsker bare å besitte den informasjon om personer og bedrifter som er nødvendig for å utøve vår virksomhet. Kunder og samarbeidspartnere skal kjenne seg trygge på at opplysninger om dem behandles med største varsomhet.

For å kunne tilpasse våre nettsider best mulig, samler vi inn informasjon om hvordan du bruker våre nettsider. Dette gjøres i hovedsak via informasjonskapsler, også kalt «cookies», som er en liten tekstfil som lagres på din enhet. Vi bruker informasjonskapsler for å se bruksmønster og for å kunne kjenne igjen din enhet på tvers av flere økter.

Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved å aktivere det i nettleseren din. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler som standard, slik at du ikke trenger å gi eksplisitt samtykke – men du kan når som helst trekke ditt samtykke ved å deaktivere denne funksjonen i din nettleser.

Analyse av bruksinformasjonen vi samler inn utføres av vår samarbeidspartner Smith Grafisk.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker til hvilket formål:

«PHPSESSID», «_aurora_vt» og «_aurora_ut» brukes for å identifisere din enhet på tvers av sideinnlastninger. Dette gjør vi for å holde enheten din pålogget (hvis du logger inn), og vi bruker det for å generere besøksstatistikk for nettsiden. Disse informasjonskapslene kan bare brukes til å se at det er den samme enheten som besøker nettsiden, de inneholder ingen informasjon som kan brukes til å identifisere personer eller lignende.

Denne nettsiden bruker også tjenesten Google Maps for å levere kart. Denne tjenesten bruker følgende informasjonskapsler: «CONSENT», «_cfduid», «_stripe_mid», «_utma», «_utmz» og «_ga». Disse brukes for å huske dine innstillinger for kartet på tvers av plattformer.

Hvis du ønsker innsyn, sletting eller endring av opplysninger vi har om deg, ta kontakt med oss på e-post: post@tolgabil.no